DIGITÁLNÍ VÝROBA - ROBOTI + CNC

Komplexní dřevěné díly rychle, flexibilně a precizně

VR - ALA1

 

Máte projekty, ve kterých se vyskytují komplikované díly? Potřebujete precizní  části forem? Hledáte odborníka na obrábění těžkých úloh?

Jsme materiálově a systémově nezávislým partnerem pro výrobu a dodávku speciálních komponentů a výrobků pro dřevostavby. Naše obráběcí centra a roboti pracují s maximální přesností, flexibilitou a rychlostí díky špičkovým procesům. Díky našim jedinečným a moderním strojům a inovační organizaci procesů jsme lídrem v oboru. Převezmeme za Vás otěže kompletního vývoje a  přípravy 3D výrobní dokumentace pro 5-osé CNC a roboty. Na stavbu poté doručíme díly, desky i sestavy dřevěné konstrukce libovolného tvaru.

Čas jsou peníze. Náš systém správy výrobních dat nás v reálném čase informuje o výrobním procesu a kvalitě jednotlivých komponent. To nám umožňuje optimálně řídit kvalitu a dobu výroby. Díky našemu know-how v oblasti zpracování dat a zajištění kvality ve výrobě dodáváme zákazníkům zcela individuální komponenty v taktu průmyslové výroby. Pomáháme našim zákazníkům realizovat komplexní projekty v požadované kvalitě, v požadované době a za plánované náklady.

 

Free Form Wood

 

Naše služby nekončí výrobou. Součástí portfolia služeb po ukončení výroby je i předmontáž, povrchové úpravy, balení a skladování. Je-li potřeba, dodáváme komponenty přímo na stavby po celém světě.

« ON SITE / OFF SITE Všechny články Naše domy